web analytics

Duyurular:

BAŞKAN ALAN’DAN ELAZIĞ TSO MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ PROJESİ MÜJDESİ...

Detaylar

E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi...

7326 sayılı yasaya göre matrah artırımında peşin ödeme seçeneğini işaretleyen ve son ödeme

tarihi olan 01.11.2021 tarihinde ödeme yapamayan firmalara, 30.11.2021 tarihine kadar indirimsiz

ödemeleri koşuluyla yapılandırmanın ve matrah artırımının bütün haklarından yararlanma imkânı

verilmiştir. Aynı yasaya göre matrah artırımı yapıp 6 taksit seçeneğini seçen ve son ödeme tarihi olan

01.11.2021 tarihinde ilk taksit ödemesini yapamayan firmalar ise yasadan yararlanma koşullarını

kaybetmiştir.

Taksitli ödeme seçeneğini seçen ama ilk taksiti zamanında ödeyemeyen firmalara da tüm tutarı

ödemesi halinde 7326 matrah artırımının bütün koşullarından yararlandırılmasını arz ederiz.

 

Bu duyuru 768 defa okundu.

Ekleme Tarihi :2021-11-19 07:06:00

Yorum Yapın

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: “İDRİS ALAN BAŞKANIM, HİZMETLERİ VE İŞ DÜNYASININ GÜVENİ İLE BİR KEZ DAHA BAŞARISINI TESCİLLEMİŞTİR”


Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Üst Kurul Delegelerinden oluşan heyetle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Elazığ iş dünyasının beklentileri, şehrin ekonomik hedefleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı.
3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen İdris Alan, yeni dönemin ilk önemli temaslarından birini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile gerçekleştirdi.
Başkan Alan’ın beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği ziyaret, Elazığ iş dünyasının TOBB nezdindeki güçlü birlikteliğini ortaya koyarken, görüşmede Elazığ’ın ekonomik potansiyelinin daha ileri noktalara taşınması adına yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”


Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve kabullerinden dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde daha güçlü bir iş birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.
Seçimlerin ardından yönetim, meclis üyeleri ve üst kurul delegeleriyle birlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiklerini belirten Alan, TOBB ile Elazığ arasındaki güçlü iş birliğinin yeni dönemde de devam edeceğini vurguladı.
Alan, “Çok kıymetli Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Beyefendi bizleri bugün kabul ettiler. Yönetimimiz ve meclis üyelerimizle birlikte, üst kurul delegelerimizle birlikte Sayın Başkanımızı ziyarete geldik” dedi.

“ELAZIĞ VE TÜRKİYE İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”


Başkan İdris Alan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na yeni dönemde tam destek vereceklerini belirterek, Elazığ’ın ekonomik kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi.
Yeni döneme ilişkin kararlılık mesajı da veren Alan, Elazığ’ın Türkiye ekonomisindeki konumunu güçlendirmek için TOBB ile yakın iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirterek şöyle konuştu:
“Allah nasip ederse Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bu dönem de Sayın Genel Başkanımızı canı gönülden olarak destekliyoruz. İnşallah bu dört sene boyunca Sayın Genel Başkanımızla, iş dünyamızla birlikte Elazığ’ı ve Türkiye’yi hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan hiçbir endişesi, hiçbir kaygısı olmasın diye düşünüyorum.”

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU:
“HİZMETLERİ VE İŞ DÜNYASININ GÜVENİ İLE İDRİS ALAN BAŞKANIM, BİR KEZ DAHA SEÇİMİYLE BAŞARISINI TESCİLLEMİŞTİR”

Elazığ TSO Başkanı ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; “İdris Alan Başkanımız ve ekibini, seçimlerde yakaladıkları üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum.
Kendisi üçüncü kez bu makama seçiliyor. Bu başarının altında samimiyet ve üyelerine en güzel hizmet etme hassasiyeti ve fedakârlığı var. Elazığ’ın kalkınması ve büyümesi adına İdris Başkanımız ve genç ekibinin iş başında olmasını şehir adına önemli bir şans olarak görüyorum. İdris Alan Başkanımız ve ekibi yeni dönemde de en güzel çalışmaları yapacak ve iş dünyasındaki güvenini daha da perçinleyecektir” dedi.

ELAZIĞ’IN HEDEFLERİ İÇİN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ


Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ın yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından gerçekleştirdiği TOBB ziyareti, yeni dönemde Elazığ iş dünyasının Ankara ile güçlü iletişim ve iş birliği içerisinde olacağının önemli göstergelerinden biri olarak değerlendirildi.
Başkan Alan’ın özellikle Elazığ’ın sanayi, ticaret, yatırım ve istihdam kapasitesinin artırılması noktasında TOBB’un desteğini ve imkânlarını şehrin hizmetine sunma hedefiyle hareket ettiği bilinirken, yeni dönemde Elazığ’ın ekonomik hedeflerinin daha güçlü şekilde Ankara gündemine taşınması bekleniyor.

Bu kapanacak 200 saniye